Så här förbereder du dig på destinationbröllop

Planering för ett bröllop är inte så lätt som du behöver ta balans mellan den budget du är villig att spendera och hur man föredrar att fira äktenskapet. Det är ännu svårare om du planerar att få dig bröllop någonstans utomlands. Så hur kan du minska stressen när du planerar för ett bröllop utomlands? I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man förbereder sig på destinationsbröllop och gör det minnesvärt ögonblick i ditt liv. Denna artikel är skapad för att vägleda förlovade par för att göra förberedelserna för det utomeuropeiska bröllopet mindre svårt för dig och alla andra som är involverade i planeringen.

Vad är de korrekta planeringsförfarandena att göra för destinationbröllop:
Ett viktigt övervägande du måste tänka på är förberedelsestiden. Så mycket som möjligt borde du schemalägga allt minst 6 månader före bröllopsdagen och här är de saker du behöver göra:

1. 6 månader före din stora dag – Försök nu att fokusera på de primära detaljerna som omfattar hela bröllopsfestet. Du borde båda komma överens om det exakta datum då bröllopet hålls och platsen / landet där bröllopet hålls (till ceremoni och mottagning). Glöm inte att behandla licensvillkoren också. Då måste du prata om det tema du ska använda för firandet och de gäster du planerar att bjuda in. Om var och en av dessa detaljer är på plats, är det dags att tillkännage alla de goda nyheterna.

2. 4 månader före din stora dag – I den här perioden är de saker du ska fokusera på bokningar för flygning, biljetter och slutförandet av dina första planer. Det är bäst att bekräfta alla dina flygbiljetter för att undvika förseningar under dagen för ditt flyg. Båda bör också slutföra på menyn för mottagning, beställning av inbjudningskort, och om du behöver hjälp så bör du också överväga att hyra en bröllopskoordinator för att hålla allt på plats.

3. 2 månader före den stora dagen – När din bröllopsdag drar nära, måste du tänka på att skicka inbjudningarna och skapa bröllopsklänningen. Skicka inbjudningarna till alla dina gäster och se till att bekräfta sitt närvaro vid ditt bröllopsfest. Å andra sidan behöver du också planera på de viktigaste detaljerna, såsom bröllopsklänningen, skor och till och med bröllopskakan.

4. En månad före den stora dagen – Du måste planera på de mer intima detaljerna, t.ex. var du ska spendera smekmånaden, hur länge ska du både spendera den och reseförsäkringen (om det behövs).

5. En vecka före den stora dagen – Vid den här tiden borde du vara på väg till ditt destinationsland. Kontrollera platsen, träffa samordnarna, ordna äktenskapslicensen och slutföra allt, till och med till minsta detalj. Se till att alla gäster kommer att kunna anlända före bröllopsdagen och ställa in sina hotellbokningar.

6. Under den stora dagen – Efter all noggrann förberedelse, njut av DIN DAG och lämna alla dina bekymmer bakom.

Organisera ditt bröllopspreparat så att ingen detaljer kommer att förbises och förhindra er från erfarenhet onödig stress och krångel. Förhoppningsvis har du fått mer information om den här artikeln om hur du förbereder dig för destinationbröllop.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *